AGRO UKRAINE SUMMIT 2 лютого 2024

Шановні партнери!

Компанія ТОВ ВІтерра СІД прийняла участь у AGRO UKRAINE SUMMIT 2024 – аграрному форумі в галузях рослинництва, зберігання, переробки, трейдингу і логістики сільгосппродукції.

Захід відвідалиі більше 1100 відвідувачів, що приймали участь в багатьох тематичних конференціях та семінарах.

Зокрема одним із найцікавіших заходів стала КОНФЕРЕНЦІЯ “Технологія 𝗡𝗼-𝗧𝗶𝗹𝗹 – від оздоровлення економіки до оздоровлення ґрунту”:

Спеціалісти та практики стосовно цієї технології обговорили аспекти, присвячені землеробству без обробки грунту, перспективи впровадження технології No-Till , висвітлили реальні результати та слушні поради щодо подолання певних проблем. Прихильників нульового обробітку стає дедалі більше, інформація різнопланова, контраверсійна, тому потрібний всебічний аналіз із слушними висновками і рекомендаціями. Що в такій компанії зробити значно легше і продуктивніше.

Нашій компанії є що запропонувати для виробників, що впроваджують ресурсозаощадну технологію No-Till:

В цьому році ми почали постачання німецьких сумішей насіння покривних культур. Тож, тепер наші аграрії мають можливість використовувати в своїх технологіях професійне насіння покривних культур від одного з лідерів Європи в цьому сегменті - сімейної компанії P.H. Petersen Saatzucht Lundsgaard GmbH, що розташоване на півночі Німеччини. Компанія заснована в 1931 р. з більш ніж 50-ти річним досвідом щодо створення сортів різноманітних культур і впровадження їх сортосумішей в еко-, біо- та енергоощадні технології вирощування. Де, за допомогою включення в сівозміну проміжних покривних культур: покращується родючість ґрунту, підвищується вміст гумусу в ґрунті, покращується мікробна активність, захищається ґрунт від ерозії та вимивання, зберігається волога, знижується тиск комах і бур'янів, здійснюється затінення та захист землі (теплоізоляція), знижуються витрати на підживлення та добрива, зменшується потреба в пестицидах та багато інших переваг.

Компанія має потужний селекційний департамент щодо створення сортів з певними характеристиками та перевагами, а деякі культури впроваджувалися вперше на ринку Німеччини, по деяким - взагалі унікальні розробки в світовому масштабі. Так, наприклад створено перший в світі сорт олійної редьки стійкий до бурякової нематоди, створено перший овес щетинистий стійкий до кореневих нематод, впровадження перших сумішей для біофумігації та ін.

В рамках заходу було чимало нових знайомств, зустручей з партнерам. Відвідувачі ознайомилися з наявними зразками сумішей покривних культур, отримали консультації від виробника щодо їх застосування.

Дякуємо організаторам та до нових зустрічей!

AO1
AO2
AO3
AO4
AO5
AO6
AO7