Сорти сої та нуту - наші новинки!

Шановні друзі!

Зараз за умови цінової нестабільності і вкрай низької рентабельності вирощування основних культур (кукурудза, пшениця, соняшник) аграрії в пошуках оптимізації структури посівних площ та введення все більшої частки бобових культур. Основним успішним трендом в 2023 р була ставка на вирощування сої і по відгукам учасників ринку ця тенденція продовжиться в 2024р.

Наша компанія має широке портфоліо та є оновлення сортового складу таких бобових культур - кормові боби, соя, горох, нут.

Щодо сортів сої, які створені нашою селекційною компанією PH Petersen (Німеччина), маємо вже відомий 000 сорт Якарі та новинку 00 сорт Дакота. За останні роки отримали досить непогані результати на демонстраційних полігонах наших партнерів з стабільною продуктивністю на рівні 3,1-3,6 т/га.

ДАКОТА:

Група стиглості 00: високоврожайний та середньоранній в своїй групі стиглості

Рослина з міцним основним стеблом, з гарною здатністю до гілкування

Забезпечує високий вихід білка з га, відзначається високою масою 1000 насінин

Завдяки високому кріпленню нижніх бобів та високій стійкості до вилягання та розтріскування бобів має мінімальні втрати при збиранні

ЯКАРІ:

Група стиглості 00/000: високоврожайний та ранньостиглий в своїй групі стиглості

Маркетингова перевага завдяки світлому рубчику та високій масі 1000 насінин

Швидкий початковий розвиток, стійкий до комплексу хвороб, середньорослий

Здатний до формування великої кількості бобів, високий вміст протеїну та гарний розвиток кореневої системи і забезпечення її азотом

Розглядаємо заявки на постачання еліти та першої репродукції виробленої в ЄС, надаємо партнерам ліцензію на офіційне розмноження сортів в Україні.

Цікавою культурою може виявитися нут - після скорочення площ в попередні роки ця нішева культура може знову привернути увагу аграріїв.

Viterra Seed пропонує одразу три нових сорти цієї культури - КІРА, ЛАРА, ЄВА.

КІРА (kabuli) - середньорослий сорт з високим вмістом білка, інтенсивним стартовим розвитком на початку вегетації, не вибагливий до типу грунту, попередника та інтенсивності технології вирощування, а також стійкий до вилягання за рахунок міцного основного стебла.

ЛАРА (kabuli) - крупнозерний сорт нуту з вираженим гілкуванням стебла, вирівняний та однорідний у всіх фазах росту, стійкий до посушливих умов та осипання насіння при дозріванні і надзвичайно стійкий до аскохітозу та фузаріозу

ЄВА (desi) - дрібнонасіннєвий сорт з коричневим зерном для переробки в харчові продукти (хумус, борошно), має дуже високу продуктивність з низькою масою 1000 насінин, легко збирається завдяки високому кріпленню нижніх бобів, та гарно переносить надмірне перезволоження грунту

Запрошуємо до співпраці!

Ak1
Eva1
Kira1
Lara1
S18
Soybean Results 2021
Soybean Results 2023
Yakary
 Viber 2023 12 07 14 30 40 707
Ak2